|   Inicio    |     Tienda    |      Blog   |        |       686 510 900    |        Bolsa de trabajo    |   


Camp Tecnológico utilitza la plataforma Instagram per fer-vos arribar totes les novetats i curiositats que van passant i en aquest sentit avui inclou un concurs relacionat amb la Ciutat i la Tecnologia per les seus de Catalunya: Barcelona, ​​Tarragona i Sant Cugat.

Vols participar? Només cal una mica d’imaginació!

Concurs Ciutat i Tecnologia a Catalunya

Convocatòria per les seus de Barcelona, ​​Tarragona i Sant Cugat

Tema del concurs: Ciutat i TecnologiaTecnologia urbana, com cotxes o motocicletes elèctriques, il·luminació nocturna, mòbils / tauletes / ordinadors al carrer o en algun lloc recognoscible de les tres ciutats, semàfors i fanals, una persona amb una càmera digital o un mòbil, baldufes electròniques , etc. Serà vàlid, tot allò que disposi de tecnologia, que es trobi dins d’una d’eqüestres tres ciutats i / o tingui relació amb els campaments urbans i sigui identificable .

Edat participants: Per a tot el públic, no sent necessari que la foto hagi estat feta pel possible guanyador del campament..

Dates concurs: Del 5 de Juny fins el 19 de Juny.

Premi concurs: Hi haurà tres guanyadors en cadascuna de les ciutats. L’usuari guanyador podrà beneficiar-se d’un campament urbà gratuït a la ciutat, el segon tindrà un 50% de descompte en el campament urbà, i el tercer un 25% de descompte en el campament urbà. Els tres usuaris guanyadors triaran la setmana i el taller que ho desitgi.

Bases del concurs: Per participar en el concurs únicament has de seguir el compte de CAMPTECNOLOGICO, pujar la teva fotografia utilitzant el hashtag de la teva ciutat: #CampBarcelona, ​​#CampTarragona o #CampSantcugat i que la teva foto sigui sobre qualsevol tecnologia que podem trobar-nos en la ciutat. Publicarem els nou guanyadors (tres guanyadors de cada ciutat) via Instagram i Twitter.


Quin és el propòsit del concurs?

La nostra finalitat és animar els joves a conèixer i gaudir de la tecnologia d’una forma social i constructiva. Per aquest motiu hem llançat el concurs en una APP com Instagram, ja que es tracta d’un exemple de com coneixent la tecnologia i les seves eines, es poden fer grans projectes..

El 6 octubre 2010 Kevin Systrom i Krieger Mike, amb tot just 17 anys, llancen la seva pròpia APP a la qual van denominar Instagram. Van optar per centrar els seus múltiples funcions HTML5 en un projecte de fotografia mòbil. Actualment compta amb més de 300 milions d’usuaris actius..

Durant aquest estiu 2015, volem posar l’accent en l’adolescència, volen donar-vos a conèixer dos campaments de tecnologia per adolescents de de 13 a 17 anys.


Col-laboradrs de l’activitat:

bepoolpCatalunya concurso Instagram

Write a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *