|   Inicio    |     Tienda    |      Blog   |        |       686 510 900    |        Bolsa de trabajo    |   
Barcelona 2019 Robotics&Videogames Meeting
evento 16 d'abril de 2019

Barcelona 2019 Robotics&Videogames Meeting

El dia 4 de maig torna a Barcelona la sisena edició de l’esdeveniment Robotics & Videogames Meeting Barcelona 2019. En aquesta edició estrenem nova seu per a l’esdeveniment en el Barcelona Learning Innovation Center (Carrer d’Enric Granados, 7, 08007 Barcelona), Camp Tecnológico torna a impulsar aquest esdeveniment dirigit a les famílies amb fills/es de 4 a 17 anys, de forma totalment gratuïta.

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és fomentar les vocacions científiques i tecnològiques des d’edats primerenques, mitjançant la promoció de les activitats STEAM (inicials en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques.

Els nens i les nenes podran participar en una gran varietat d’activitats, com són els tallers de robòtica, electrònica i programació, i les Show Zones amb drons, zona Lego, impressores 3D, realitat virtual amb Unity i molts més dispositius per realitzar activitats STEAM adaptades a cada franja d’edat.

Les novetats en tecnologia i robòtica educativa que es mostraran en els circuits tecnològics de Robotics & Videogames Meeting Barcelona 2019 seran també protagonistes de les activitats programades per als Campaments d’Estiu 2019 En ells, Camp Tecnológico els ofereix una àmplia gama de tallers i campaments amb la tecnologia com a activitat principal, tant amb allotjament (Bilbao-Sopelana-Surf i Vall d’Aran-LES-Pirineus-English-Esports d’Aventura) com en el format de Campaments Urbans que realitzem en les diferents seus que tenim a Barcelona. Des de juny fins a setembre, els nens, nenes i joves de 4 a 17 anys podran escollir i gaudir d’una gran varietat de tallers de tecnologia educativa.

Colabora

On?


L’esdeveniment tindrà lloc en el Barcelona Learning Innovation Center (Carrer d’Enric Granados, 7, 08007 Barcelona)

Barcelona Learning Innovation Center (Carrer d’Enric Granados, 7, 08007 Barcelona)

Tallers, Horaris i Inscripció

L’esdeveniment és totalment GRATUÏT. Està format per tallers (per a diferents edats) que duren 45 minuts, i una “Show Zone” (comuna per a totes les edats) de 45 minuts per conèixer les últimes novetats tecnològiques.

En la Show Zone, els adults acompanyants rebran una xerrada de 15 minuts on se’ls explicarà les diferents opcions que Camp Tecnológico ofereix en els campaments d’estiu a Barcelona, i amb allotjament a la Vall d’Aran amb tecnologia i esports d’aventura i a Bilbao unint SURF i tecnologia, i les opcions dels clubs de tecnologia que disposem per a activitats extraescolars i caps de setmana durant el curs escolar.

TALLERS

Els tallers estan dividits per franges d’edat que comprenen des dels 4 als 17 anys. A més, incloem un circuit Girls&Tech, orientat a potenciar la presència de nenes i joves en el món de la tecnologia. Per participar heu d’emplenar el formulari d’inscripció elegint el circuit segons el rang d’edat del menor.

4-6 anys

Kids

Taller Kids&Tech

Els més petits aprendran els conceptes de lògica seqüencial alhora que juguen. Amb els tapets de joc indicaran als robots abella (Beebot), ratolí (Mouse) i (Magcoding) com moure’s per les caselles de joc, buscar una sortida del laberint, activar sons i llums, a més d’explorar el robot (Dash&Dot).

7-9 anys

Taller Junior

Mabot: construiran i programaran divertits robots amb aquest sistema modular. Mabot és un increïble sistema robòtic que permet als nens utilitzar components modulars per crear robots i, amb el seu sistema de programació per a tablets, podran controlar els motors i sensors que permetran el moviment del robot.

8 o +anys

Taller Girls&Tech

Programació del robot Cozmo, aquest polivalent robot donarà molt de joc, i les assistents veuran com Cozmo, gràcies a la seva càmera integrada, pot saber on estan els cubs que formen part del joc, agafar-los, apilar-los i reconèixer a les persones que estan amb ell.
Encara que és un taller enfocat per atreure les noies a la tecnologia, també els nois poden apuntar-se i descobrir a Cozmo
>

9-14 anys

Taller Genius

Tokymaker: mitjançant aquesta placa electrònica programable, els assistents faran una aproximació al IoT (Internet of Things o Internet de les Coses), el món que ens espera, en el qual les “coses” s’interconnecten i ens fan la vida més fàcil.

12 o +anys

Taller Explorer

La fàbrica del futur: amb el braç robòtic Dobot Magician disposem dels elements que formen part de les fàbriques del futur i la Indústria 4.0. Gràcies als seus accessoris pot traslladar peces, desplaçar-se pel seu rail, reconèixer peces amb la seva càmera i IA, imprimir en 3D o gravar amb làser, una autèntica immersió per conèixer com és el funcionament dels robots industrials.

4 a 17 anys

Show Zone:

  • • Robot Moway, robots que segueixen la llum
  • • Robot Jansen, una escultura que es mou i que tu pots programar
  • • Realitat virtual amb HTC Vive, pinta en l’espai en 3 dimensions
  • • Impressió 3D, com funciona
  • • Drons amb simuladors, completa el circuit
  • • Espai construcció amb Lego per als més petits.
  • Taller científic: Crea microscopi.

Nou taller Zona Show: Taller científic: Crea microscopi. \.

El telèfon mòbil és una eina que té molts usos a l’aula. Amb l’ajuda d’una lent és possible crear un microscopi de baix cost. En aquest taller, els participants aprendran a utilitzar el Microscopi per a telèfons intel·ligents, el qual ha tingut una bona acollida pel públic docent durant el YOMO2019.

HORARIS

Hi ha 5 franges horàries possibles per acudir. Al matí: de 09:00-10:30, de 10:45-12:15 i de 12:30-14:00. A la tarda: de 16:00-17:30 i de 17:45-19:15. En aquests horaris participaràs en el Taller Tecnològic que escullis segons l’edat, i acudiràs a la “Show Zone” comuna per divertir-te, aprendre i experimentar amb la tecnologia.

Els tallers tenen places limitades.

Per donar-vos el millor servei possible i per qüestió d’aforament, cada nena/nen només POT APUNTAR-SE A UN ÚNIC TALLER TECNOLÒGIC

Aquestes són les possibilitats disponibles:

09:00-10:30 10:45-12:15 12:30-14:00 16:00-17:30 17:45-19:15
Taller Kids & Tech Taller Kids & Tech Taller Kids & Tech Taller Kids & Tech Taller Kids & Tech
Taller Junior Taller Junior Taller Junior Taller Junior Taller Junior
Taller Girls & Tech Taller Girls & Tech Taller Girls & Tech Taller Girls & Tech
Taller Genius Taller Genius Taller Genius Taller Genius
Taller Explorer Taller Explorer Taller Explorer Taller Explorer


Nota: aquells que apareguin en color VERMELLsón tallers que estan complets.Inscripción

 

Apunta’t i gaudeix de Robotics & Videogames Meeting Barcelona 2019 i les nostres activitats tecnològiques gratuïtes T’esperem!