|   Inicio    |     Tienda    |      Blog   |        |       686 510 900    |        Bolsa de trabajo    |   
Robotics & Videogames a Barcelona
Evento 5 de mayo de 2017

Robotics & Videogames a Barcelona

Versió en castellà | Versió en catalá

El dia 13 de maig torna a Barcelona el Robòtics & Videogames Meeting al Mobile World Centre. L’ esdeveniment uneix educació, tecnologia i diversió en diferents circuits, les activitats dels quals seran també les protagonistes dels Casals d’ estiu d’aquest 2017.

Amb la col·laboració de:

Camp Tecnológico organitza a Barcelona, un any més, l’esdeveniment “Robotics & Videogames Meeting”. L’ objectiu principal és fomentar les vocacions científiques i tecnològiques des dels 4 anys. Els nens i nenes podran participar en un dels circuits que hem organitzat per a ells, amb activitats de robòtica, programació, leds i molt més. I també aquestes activitats seran les protagonistes en els Casals d’ estiu 2017.


Inscripció Gratuïta a Circuit


Les activitats que seran protagonistes dels nostres circuits tecnològics de Barcelona Robòtics & Videogames Meeting ho seran també en els Casals d’ estiu 2017. Seran inclosos en els tallers de les colònies d’ estiu amb Allotjament (Bilbao, Serra de Madrid i Val d’Aran) i també als campaments Urbans. Des del 24 de juny fins el 9 de setembre, els nens, nenes i joves de 4 a 17 anys podran escollir i gaudir d’ una gran varietat de tallers de tecnologia educativa.

Horaris i inscripció a l’ esdeveniment Barcelona Robòtics & Videogames Meeting

L’ esdeveniment, que és totalment gratuït, té 2 torns als quals podeu apuntar-vos: 16:15 o a les 18:15. En tots dos horaris es realitzarà el Circuit Tecnològic + SHOW ZONE. Dins de cada torn podràs escollir si prefereixes fer primer la SHOW ZONE i després el circuit, o viceversa.

Aquestes són les 4 possibilitats a escollir:

  • 16:15 – 18:00: SHOW ZONE + Circuit (*)
  • 16:15 – 18:00: Circuit (*) + SHOW ZONE
  • 18:15 – 20:00: SHOW ZONE + Circuit (*)
  • 18:15 – 20:00: Circuit (*) + SHOW ZONE

(*) Has d’escollir el circuit Tecnològic segons l’ edat del teu fill o filla.

Circuits Tecnològics i SHOW ZONE

Els circuits es classifiquen segons l’ edat del jove participant, des dels 4 als 17 anys. També inclourem un circuit específic “Girls&Tech”, orientat a potenciar la presència femenina en el món de la tecnologia. L’ esdeveniment és totalment GRATUIT i per participar-hi haureu d’emplenar el formulari d’inscripció, en el què seleccionareu el circuit segons el rang d’ edat del menor.

A més, a la SHOW ZONE podran gaudir i experimentar amb el robot Dash al camp de futbol, Spheros al laberint, Realitat virtual amb HTC, Impressores 3D per fer cookies, Grua robòtica i Drons amb simuladors.Per a donar-vos el millor servei i per qüestió d’aforament, cada nen/a POT APUNTAR-SE UNICAMENT A UN CIRCUIT TECNOLÒGIC

Circuit “Kids & Tech” de 4 a 6 anys

casals d' estiu

Els més petits aprendran jugant amb diverses tecnologies amb l’ objectiu de captar la seva atenció i fugir de l’avorriment. Controlaran els robots abella (Beebot) i ratolí (Mouse) que busca una sortida del laberint.


Inscripció Gratuïta a Circuit

Circuit Tech de 7 a 9 anys (Junior)

casals estiu tecnologia

SportLab, robots i esport digital: Aprendran a programar el robot Dash per a que pugui arribar a la porteria contraria.


Inscripció Gratuïta a Circuit

Circuit “Girls & Tech” (+ 8 anys)

casal-d-estiu

“Programació amb LEDs: Llums i Acció!”: Programaran tires de LEDs on realitzaran efectes de jocs de colors i animacions.


Inscripció Gratuïta a Circuit

Circuit Tech de 9 a 12 anys (Genius)

casals d' estiu Barcelona

KamiBot: Programa a “Kami” per a la competició de seguir línies. Si surts del circuit, perds!.


Inscripció Gratuïta a Circuit

Circuit Tech a partir de 12 anys (Expert)

casals d' estiu

Programació de microbit: Amb la placa d’ electrònica educativa Micro:bit, aprendran com es pot programar el joc “Space Invader” amb MicroPython i visualitzar-lo en el seu display de LEDs.


Inscripció Gratuïta a Circuit

A on?

Mobile World Centre

Carrer de Fontanella, 2

08002 – BarcelonaAmb la col·laboració de:


Apunta’t i gaudeix de les nostres activitats tecnològiques gratuïtes T’hi esperem!